Industrisvejsning er vi kompetente til at udføre

​Er du på udkig efter et professionelt firma, som kan hjælpe dig med industrisvejsning? Så er der hjælp at hente her på siden. Hos Toftebo Maskinfabrik ApS har vi stor erfaring på området, hvilket gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver. Vi servicerer oftest kunder fra Vordingborg, Præstø og Næstved, men står også til rådighed hos kunder uden for disse områder.

Industrisvejsning dækker over svejsearbejde af mindre emner i stål, aluminium og rustfri stål. Vi er et professionelt firma, som har leveret solide løsninger hos tilfredse kunder siden 2005. Vi kan løse enhver opgave inden for smedearbejde, såsom inventar, containerbeslag og meget andet. Vi har eksempelvis lavet alt stålinventar til Cirkle K. 

Vi overholder enhver aftale ved industrisvejsning

Vi er et firma, der lægger stor vægt på at overholde alle aftaler og leveringsdatoer. Dette gælder, uanset om du skal have hjælp til industrisvejsning, laserskæring med robot eller noget tredje.

Vi er derfor en samarbejdspartner, som du kan stole på, hvorfor du trygt kan vælge at samarbejde med os, hvis du mangler hjælp til industrisvejsning. 

Udover at være et pålideligt firma så gør vi også vores bedste for at være fleksible i vores produktion. Dette er vægter vi højt, da det er en god forudsætning for, at vi kan leve op til alle kunders forventninger. Det vigtigste for os er din tilfredshed, hvorfor vi altid sætter dine ønsker og behov i centrum i vores arbejde.

Kontakt os for at høre meget mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af industriel svejsning? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi arbejde med både jern, stål og mange andre materialer.

Vi kan kontaktes på telefon 21 80 05 78 eller på e-mail kla@d-m.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Kom i kontakt med os her​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar på din henvendelse eller spørgsmål inden for kort tid!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt