Laserskæring af høj kvalitet tilbydes her

​Hos Toftebo Maskinfabrik ApS varetages alle opgaver inden for laserskæring. Har du en opgave, vi skal løse for dig, så gør vi det gerne. Vi er et professionelt maskinværksted med mange års erfaring i branchen, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for pladebearbejdning. Vi tilbyder laserskæring for kunder i og omkring Vordingborg, Præstø og Næstved.

Vi er indehaver af en moderne og effektiv laserskærer, som gør det muligt for os at løse forskellige opgaver. Metoden er effektiv og sikrer høj kvalitet på de elementer, der skæres. Vi tilbyder laserskæring af forskellige materialer såsom metal, stål, aluminium samt rustfrit stål. Her hos os er du garanteret resultater af høj kvalitet til en god pris.

Ingen ridser eller ujævnheder ved laserskæring

Fordelen ved at benytte sig af laserskæring er, at det er en fleksibel og berøringsfri metode. Dette sikrer dig, at der ikke forekommer hverken ridser eller ujævnheder i materialet. 

Ønsker du helt rene og skarpe linjer samt jævne produkter, så er laserskæring altså sandsynligvis den rette løsning for dig.

Foruden laserskæring tilbyder vi også alt inden for stansning, klipning samt kantbukning. Vi overholder altid alle aftaler med vores kunder – både angående tid og pris. Derudover er vores produktion fleksibel, hvilket betyder, at vi altid sætter kundens ønsker og behov i første række. Du kan altså trygt vælge os til at udføre laserskæring for dig.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Vi er altså en professionel maskinfabrik, der tilbyder laserskæring af diverse produkter. Har du eksempelvis nogle rør, du ønsker en skarp skæring af, så er laserskæring den rette løsning. Vores priser er konkurrencedygtige og vores service er i top.

Ønsker du at modtage flere oplysninger, så kontakt os på telefon 21 80 05 78 eller på e-mail kla@d-m.dk, så vender vi straks tilbage.​

Kom i kontakt med os her​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar på din henvendelse eller spørgsmål inden for kort tid!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt