CNC-standsning har vi stor erfaring med

Skal du have produceret emner ved hjælp af CNC-stansning? Så står vi altid klar til at hjælpe. Her hos Toftebo Maskinfabrik ApS har vi stor erfaring med mange opgaver inden for CNC-drejning. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står til rådighed for diverse kunder i og omkring Vordingborg, Præstø og Næstved.

Vi er en professionel maskinfabrik med mere end 13 års erfaring i branchen. Derfor er vi kompetente til at løse mange forskellige opgaver inden for CNC-standsning. Vi er indehavere af et moderne CNC-anlæg, der gør det muligt for os at håndtere både små og store produktserier.

Vi tilbyder alt inden for følgende:

  • Svejsning
  • ​Valsning
  • ​Bukning
  • ​Standsning

VI KAN LØSE KOMPLICEREDE OPGAVER INDEN FOR CNC-STANDSNING

Grundet vores store erfaring i med pladebearbejdning samt det rette værktøj er vi i stand til at tilbyde mange forskellige løsninger inden for CNC-fræsning. 

Selv komplekse opgaver siger vi ikke nej til at løse. Vores produktion er fleksibel, hvilket er din garanti for, at du bliver tilfreds med resultatet.

CNC-fræsning er især velegnet til tynde metalplader eller emner, hvor der skal være mange huller. Efter vi har udført CNC-standsning videreforarbejdes metalelementerne med kantbukning og svejsning, inden de til sidst overfladebehandles. Vi har erfaring med både stål, rustfrit stål og aluminium.

Ring til os for flere informationer

Ønsker du flere informationer om, hvad vi kan tilbyde af CNC, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og forventninger.

Du kan ringe til os på telefon 21 80 05 78 eller på e-mail kla@d-m.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kom i kontakt med os her​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar på din henvendelse eller spørgsmål inden for kort tid!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt